Az összecsukható telefonok visszatértek. A 2000-es évek eleji trend inspirálta a Samsung mobileszközeinek új kínálatát, amelyek alternatív funkcionalitást biztosítanak, és máris sok új rajongót szereztek. Ezzel pedig az Instagram is a trendnek megfelelően kíván haladni, és új, kéz nélküli tartalom létrehozási lehetőségekkel bővül a Samsung Flip telefonokon.

Amint az ezeken a képeken is látható, az új összecsukható telefon funkció egy másfajta módot kínál az IG-tartalom rögzítésére, mivel a flip kijelző lehetővé teszi az állóképek egyszerűbb beállítását, mert lényegében egy beépített állványt tartalmaz, amely sík felületeken is elhelyezhető.

Természetesen a felhasználók már használhatták eddig is a kéz nélküli funkciót az alkalmazás kameraeszközeibe beépített „Hands Free” móddal, tehát funkcionálisan nem jelent nagy előrelépést, de ez egy másik lehetőséget biztosít a flip telefon használóinak, ami hasznos lehet azoknak, akik rendszeresen készítenek IG-videót, és egyszerűbb módon szeretnének mindig jobb, stabilabb felvételeket készíteni.

Forrás: Social Media Today