A Snap Inc. egyelőre nem veheti fel a versenyt a Facebook 2 milliárdos aktív felhasználói bázisával, ezért más módon terjeszkedik a piacon. A platform elsősorban kamera alapú alkalmazásként pozicionálja magát, nem pedig közösségi oldalként. Most új kreatív cégekkel léptek partnerségbe, hogy a jövőben hatásosabb és eredményesebb hirdetéseket hozzanak létre.

A felület igyekszik növelni az engagementet az in-app felhasználók körében, ami mára 173 millióra nőtt. A vállalat most 14 új kreatív partnert mutatott be, akik segíthetnek a márkáknak hatékonyabb és vonzóbb hirdetéseket létrehozni.

A Snap először tavaly nyáron jelentette be, hogy létre akarnak hozni egy hirdetési partnerprogramot, mielőtt még hivatalosan is működésbe lépnek a saját fejlesztésű hirdetéskezelők és eszközök. Ez a bővülés olyan szolgáltatásokat biztosít majd, amiken keresztül sokkal produktívabban érhetjük el a felhasználókat, például interaktív videók és személyre szabott játékok segítségével. Emellett pedig hamarosan érkezni fognak újabb eszközök az influencerekkel való együttműködéshez.

Jön az Explore

Nemsokára megjelenik az Explore elnevezésű alkalmazás is, ami egy oktató program lesz a hirdetők számára. Az Explore segítségével ezentúl többet tudhatunk meg arról, hogyan használhatjuk a felületet a lehető leghatékonyabban a céljaink érdekében, ráadásul segítséget nyújthat a kreatív hirdetések létrehozásában is.

A Snapchat tehát folyamatosan azon dolgozik, hogy a jövőben még versenyképesebbé tegye magát a közösségi piacon. A legújabb partnerek teljes listáját itt találhatjátok meg.

A Snapchat legutóbbi fejlesztéséről itt számoltunk be:

Érkezik a Snapchat legfontosabb frissítése

 

Az Instagramot érintő változásokról pedig itt írtunk a napokban:

Jön a 4 sávos grid layout az Instagramon?

Forrás: TechCrunch