Idén nyáron a Borsodi Sörgyár újabb innovációval örvendezteti meg a fogyasztókat. A forradalmi Open Air technológiának köszönhetően egészen új élménnyé válik a sörfogyasztás. A doboz tetején található „két lyukas” technológia ugyanis elősegíti a levegő beáramlását a dobozba, így a sör kiöntése zavartalanná válik a Borsodi rajongók nagy örömére.

borsodi

Az Open Air innovációt a hagyományos megjelenéseken felül a közösségi médiában is megismerhetik az érdeklődők, a „Nyiss! Fordíts! Lyukassz!” technikát pedig már a Facebookon is ki lehet próbálni a Borsodi játékában, amit a Be Social Kft. fejlesztett.

3 lépés, 3 kattintás = 10 tálca sör, összesen 140 nyertes. Először egy kattintással elindítható videót látunk, ami bemutatja, hogyan is működik a magyar piacon egyedülálló újítás, az Open Air, majd a videó megtekintését követően bárki „kipróbálhatja” az innovációt. Az Open Air doboz kibontását követően a sört „pohárba lehet tölteni”, ezután rögtön kiderült a kampány ideje alatt, hogy megnyertünk-e egyet a napi 10 tálca sör közül.

A Be Social Kft. a Borsodi Sörgyár partnereként segíti a cég közösségi marketing jelenlétét. Az ügynökség az alkalmazásfejlesztés és a kampányok lebonyolításán túl a Facebook-oldaluk teljes körű menedzsmentjét látja el 2014 tavaszától. Első közös játékuk, a „Nyiss! Fordíts! Lyukassz!” hatalmas népszerűségnek örvendett a Borsodi rajongói között.

Érdekesség, hogy a játék a promóció lezárta után sem tűnt el a Facebookról, a kampány után azonban már csak tét nélkül lehet játszani vele.