Egy bizonyos Ferenginar nevű Reddit felhasználó felesége megpróbált eladni egy pár cipőt. Fotót is posztolt a barna, elöl nyitott lábbeliről az eBayen, remélve, hogy talál rá vevőt. Majd kénytelen volt felfedezni azt is, hogy felkeltette egy fura lábfetisiszta érdeklődését – írja a The Daily Dot.

568d3ee39f4f19e0b5e58a7b1306b7bf

Miközben elindult a licitálás és megjelentek a potenciális vásárlók, Ferenginar felesége egyre több üzenetet kapott egy bizonyos személytől, aki még több fotót kért a lábairól. Még az aukció lezárását követően két nappal is érkeztek a hasonló üzenetek eBay postafiókjába:

„Tudnál még néhány képet készíteni cipőkkel? (mindkettővel) Különböző szögekben. Küldd a képet nekem üzenetben!”

Háromszor jött üzenet, a feleség pedig egyszer sem válaszolt. Ferenginar úgy döntött, hogy saját kezébe veszi az ügyet, vagy inkább a lábaiba. Írt egy üzenetet az illetőnek, amelyről úgy gondolta, hogy a címzett kedvelni fogja:

„Hello, bocsánat a késésért”, írta. „A feleségem nincs a városban és úgy tűnt, hogy nagyon akarsz egy képet lábakról, így megtettem, ami tőlem telt.”

Ferenginar posztolta a levelezést a Redditen, ahol igazi internetes kasszasiker lett belőle. Nem meglepő módon, a címzett azóta sem válaszolt.

Screen_Shot_2013-07-29_at_8.21.04_AM