A Natalia Taylor nevű youtuber azt mutatta be a követőinek, hogy milyen egyszerű is úgy tenni, mintha valaki teljesen máshol lenne, ahol éppen van. jelen esetben például azt hitette el a rajongóival, hogy Balin nyaralgat, miközben a képek és videók egy részét az internetről töltötte le, amiken meg ő is szerepel, azokat a közeli IKEA áruházban készítette. Még egy olyan kiskaput is hagyott a követőinek, hogy egy csomó képen láthatóak az ikeás ármatricák, és arra volt kíváncsi, hogy hányan jönnek rá a turpisságra. 

https://www.instagram.com/p/B8Pit33HeD5/

A követőinek jelentős része azonnal elkezdett irigykedni, milyen jó neki, hogy Balin járkál, bár volt olyan, aki kiszúrta, hogy valami nem oké az ikeás cetlivel, de mások hamar leszólták, hogy hagyja abba a gyanúsítgatást, de érdemes megnézni a videót is.

Hogy mi ebből a tanulság, egyrészt, hogy nem kell mindent elhinni, amit az ember a közösségi oldalakon lát, másrészt, hogy a követők elkötelezettsége azt is jelenti, hogy kétségek nélkül hisznek el bármit, amit a kedvencük állít. Ez pedig olyan nagy felelősség, amivel nagyon óvatosan kell bánni. 

Forrás: CNN