A gondolat, hogy ugyanattól a cégtől vásárold az alsóneműdet, mint amelyiktől az óvszert is beszerzed, elsőre sokkolónak tűnhet. De ne ítélj olyan gyorsan ilyen témában, hiszen a Durex épp most jelentette be legutóbbi innovációját, amely a Fundawear nevet kapta – számolt be a TechCrunch.

A Fundawear a cég első próbálkozása az összekapcsolt eszközök terén és a név, amely a „fun”, azaz szórakozás és az „underwear”, azaz alsónemű szavakból áll össze, elég jól sejteti, mire is lehet használni. Fel kell venni a speciális (értsd: vibráló) alsóneműt, amely egy okostelefon alkalmazáshoz kapcsolódik. Te magad kontrollálhatod a vibrációt az okostelefonodon, mintha egy távirányító lenne, vagy a partnered mobiljával is összepárosíthatod az alsóneműdet, hogy ő idézze elő az élményt.

Természetesen ez nem az első alkalom, hogy a tech közösség felfedezte a távkapcsolatok világát. Rengeteg startup és szex játék márka létezik, amelyek azon dolgoznak, hogy egy időben kapcsolják össze az embereket digitálisan és fizikai síkon is.

Ott van például a LovePalz páros készlete, amely a legintenzívebbnek tűnik mind közül. Ennek női és férfi részei is vannak, amelyekkel a szexet lehet szimulálni nagy távolságból is, miközben valós időben lehet érezni a partner mozgásait. Említhető még a Vibease és más termékek is az Ohmibodtól.

Ugyanakkor ez az első alkalom, hogy egy óvszercég is bevállalt ilyesmit, így bizonyosan sok kutatás és fejlesztés és erőforrás került a termékbe.

A Fundawear férfi és női verzióban is megjelenik, tehát senkinek sem kell aggódnia az „egy méret mindenkinek jó lesz” szituáció miatt. Az alsóneműk és hozzájuk az alkalmazások még nem elérhetőek, de a kalandvágyók csatlakozhatnak a teszt programhoz a Durex Ausztrália Facebook oldalán.