Mit tehet egy alsóneműgyártó, ha a Facebook folyamatosan elutasítja a hirdetéseit, amelyben a termékeit viselő modellek láthatóak? Amikor a MeUndies találkozott ezzel a dilemmával, rájött, hogy az új megközelítése, a pálcikaembereket ábrázoló képeket használó hirdetései, valójában még nagyobb átkattintási arányt hoznak, mint gondolták – írja az AllFacebook.

MeUndiesStickFigureAd650

A céget nagyon frusztrálták a Facebook hirdetésekre vonatkozó előírásai és az, hogy idővel minden hirdetésüket levették az oldalról. Márpedig „természeténél fogva” muszáj eladnia alsóneműket és a MeUndies azt is tudja jól, hogy az embereken bemutatott termékek fotói jobb eredményeket biztosítanak. Hiába az ízléses fotók, amelyeket egyébként más közösségi média platformokon elfogadtak, valamint szerte a weben. Így aztán úgy döntöttek, hogy új megközelítéssel élnek, amivel ki is tudják csúfolni a Facebook hirdetéseket és mégis arra ösztönözni a felhasználókat, hogy kattintsanak és megnézzék, miért is találta nem megfelelőnek a Facebook a korábbiakat.

A pálcikaemberes hirdetések erre a landing oldalra vezetik őket, ahol a közösségi háló által elutasított képek és hirdetések némelyike látható (például az alábbiak).

Mit gondolsz? Helyesen döntött a Facebook, hogy elutasította a MeUndies hirdetéseit?

MeUndiesRealAd1

MeUndiesRealAd2