A közvélemény – kutatások indítása az egyik módja annak, hogy a Facebook oldalak iránti elköteleződést támogassuk. Egy új alkalmazás, a „Swipp Polls for Facebook” lehetővé teszi az oldal adminisztrátoroknak, hogy ezt közvetlenül az oldalaik idővonaláról tegyék meg – írja az AllFacebook.

A „Swipp Polls for Facebook” alkalmazást használó oldal adminok létrehozhatnak, posztolhatnak, megoszthatnak ilyen közvélemény – kutatásokat, valamint követhetik az alakulásukat, és akár infografika formájában is megtekinthetik az eredményeket, melyekben a lakhelyre, korra és nemre vonatkozó adatok is megjelennek.

A felmérésben résztvevő Facebook felhasználók egy mozgó skála használatával fejezhetik ki véleményüket a témában vagy adhatnak választ a kérdésre, amely mínusz öttől plusz ötig terjed.

SwippPollsForFacebookCredenza

A Swipp nemrég egy email elemzési eszközt, egy WordPress plugint és közösségi widgeteket is hozzáadott a „Swipp Social Intelligence Platform” felületéhez.

Ez egy erőteljes és gazdaságos módja annak, hogy elérd nem csak a legfontosabb közönségedet, de további felhasználókat is megszólíts. Ha valaki válaszol egy kérdésre a Swipp alkalmazásában, a közvélemény – kutatás megjelenik a falukon. Amint az ismerősök is csatlakoznak a felméréshez, az ötleteid egy még nagyobb közösség körében terjednek el.

Charlie Constantini társalapító és stratégiai vezető hozzátette: „Az üzletek éveket töltöttek a lájkok követésével és gyűjtésével, de a befektetés megtérülése sokszor nem egyértelmű. A Swipp segít kielégíteni ezt az igényt egy olyan eszközzel, amely az embereket beszédre bírja.”

Ti válaszoltatok már egy lájkolt Facebook oldal által indított közvélemény – kutatás kérdéseire?

SwippPollsForFacebookStream

 

SwippPollsForFacebookFunkhauserPage

SwippPollsForFacebookFunkhauserPoll