Az egészen mostanáig vitathatatlan tény volt, hogy Kylie Jenner az Instagram egyik legnagyobb sztárja, hiszen a tavalyi év legtöbb lájkot begyűjtő három posztja közül kettő az övé volt. Az eddigi legtöbb kedvelést (több, mint 18 milliót) Jenner azon tavaly februári fotója kapta, aminek keretében megmutatta a nagyvilágnak a kislányát, Stormi Webstert.

A hétvégén ugyanakkor meglepő dolog történt, egy tojás letaszította a trónjáról Jennert. A world_record_egg nevű profil egyelőre ismeretlen tulajdonosa január 4-én posztolt egy fotót egy teljesen hétköznapi tojásról, a kép mellé pedig annyit írt, hogy szeretné megdönteni a celeb rekordját.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Let’s set a world record together and get the most liked post on Instagram. Beating the current world record held by Kylie Jenner (18 million)! We got this 🙌 #LikeTheEgg #EggSoldiers #EggGang

EGG GANG 🌍 (@world_record_egg) által megosztott bejegyzés,

A célkitűzés elsőre lehetetlennek tűnt, de a média felkapta a sztorit, és nagyjából egy hét alatt megtörtént a csoda: a tojás nemcsak utolérte Jenner rekordját, de hét millió lájkkal meg is előzte a babafotót. Ezek után nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy ki fogja megdönteni a rekorder tojás eredményét.

A rekordra mesterien reagált a MediaMarkt:

Csináljunk mi is rekordot! NYOMJ A LÁJKRA, mert ezek a tojások megérdemlik! Legjobb tojásfőzőinket itt találod: http://mmlink.hu/TOJAS

Közzétette: Media Markt Magyarország – 2019. január 14., hétfő