Azt már tudjuk, hogy Ashton Kutcher játssza majd Steve Jobs figuráját a „Jobs” című filmben és az is biztos, hogy Aaron Sorkin is beszáll egy még cím nélküli Jobs filmbe. Most a Funny or Die jelentette be, hogy már meg is írta, sőt leforgatta a sajátját mindössze 8 nap alatt – írja a Venturebeat.

A film április 15-én startol, amelynek főszereplője Justin Long lesz. Utóbbit a The New York Times is megerősítette. Az alkotás több mint egy órás, azaz ez lesz a Funny or Die online komédiában jeleskedő oldalának eddigi leghosszabb filmje.

17isteve-articleinline

Az „iSteve” című mozit nem szánják véresen komolynak, Ryan Perez forgatókönyvíró és rendező szerint olyan lesz, mintha felületesen áttekintenénk a Steve Jobsról szóló Wikipédia oldalt.

A forgatókönyv egyébként 5 nap alatt készült el, a forgatást pedig letudták 3 nap alatt. Az már biztos, hogy mindkét hivatalosan bejelentett Jobs filmet megelőzi a vígjátéknak szánt „iSteve”.

Van még valaki, akiről eddig nem tudtuk, hogy Steve Jobs életéről akar filmet forgatni? Ha igen, tessék sorszámot húzni és beállni a sorba.