Néha nagyon viccesek, néha pedig igazán szívszorítóak azok a mémek, amiknek a lényege, hogy két vagy három képben bemutatják valami kezdetét, esetlegesen a köztes fázist, és hogy hova futott ki a dolog. A kihívásba nem csak hétköznapi emberek, de cégek, és hírességek is beszálltak. 

Nagy-Britannia egyik legnépszerűbb ilyen mémje egy apuka és lánya kapcsolata, a három kép pontosan ugyanazon a helyen, a házuk előtt készült, és a lány iskolai mérföldköveit mutatja be, az első naptól az iskolában a középiskoláig, majd most a diplomaosztóig. Mivel az apuka büszke mosolyát konstansnak lehet mondani, ezért a közösségi oldalakon imádják a fotókat, amik egyébként bekeretezve kint vannak a család falán. 

De nagyon sokan osztanak meg ilyen képeket az első randijukról, az esküvőjükről, majd a gyerekekről, vérmérséklet szerint érzelmesebb vagy viccesebb képekkel illusztrálva. Vannak, akik a karanténra reflektálnak, és megmutatják, hogyan változott dzsungellé a lakás a sok szobanövénytől. 

De márkák is beszálltak, hogy megmutassák a fejlődést. A Mr Singh’s pizza például egy garázs méretű kiszolgálóegységből indult, most pedig egy egész hálózatuk van. De beszállt az HBO Max is, akik filmkockákkal játszanak. A kihívásban egyébként tényleg annyi lehetőség van, hogy nem csoda, hogy sokak fantáziáját megmozgatja, és hogy nagyon kreatív megoldások születnek. 

Forrás: Mashable