Ne felejtsük el, ezek csupán néhány napos készülékek.

Alig egy hete került fel a Youtube-ra az a videó, amin az látható, hogy milyen könnyedén meg lehet hajlítani az új, egyébként méreg drága iPhone 6-os okostelefont. Sokan igazán szerencsésnek érezhették magukat, hogy nem sokkal a hivatalos bemutató után máris a magukénak tudhatták az Apple készülékét. Eddig.

A videó elterjedése után ugyanis szinte tucatszámra küldik el a videó feltöltőjének, Lewis Hilsentegernek a saját, meghajlott iPhone-jukról a fényképeket. Lewis Hilsenteger úgy nyilatkozott a Business Insider-nek, hogy ne felejtsük el, hogy ezek csupán néhány napos készülékek, és az emberek elvárják, hogy legalább 2 évig működjenek.

Az Apple még egy korábbi állásfoglalás szerint úgy nyilatkozott, hogy hat nap alatt csupán kilencen fordultak hozzájuk hivatalosan ezzel a panasszal. A vállalat hozzátette, hogy “nagyon ritka”, hogy az iPhone “normál használat” mellett is meghajlik.

A Business Insider talált azért néhány olyan fotót az Instagramon, amiken a meghajlott készülékek láthatók.

Ez a felhasználó például azt mondja, hogy a telefonja zsebében volt – persze elöl, nem hátul:

Ez az iPhone pedig szintén zsebben volt. Csupán 10 percig.

Úgy tűnik, minden készülék ugyanazon a részen hajlik meg, a hangerőszabályzónál.

A következő “baleset” azután történt, hogy a felhasználó betette a zsebébe a telefonját, majd – kapaszkodjunk meg – LEÜLT.

Ezt az iPhone 6 Plust vissza is vitték az Apple Store-ba.

Azt tanácsoljuk, senki ne tegye a zsebébe az iPhone 6 Plust, mert a hírek szerint így fog kinézni:

A feltöltő szerint ez a készülék nem volt senkinek a farzsebében:

Ha jól megfigyeljük, itt is pont ugyanazon a helyen van a görbe, a hangerő szabályozásánál.

Az egész ügyre egyébként borzasztóan ügyesen és kreatívan reagáltak a márkák. Ebben az összeállításban átfuthatod a legviccesebb gúnyolódásokat.