Tegnap már írtunk arról, hogy a Snapchat a jövőben nagy változtatásokat hozhat működésében, hogy minél több korosztályt érjen el, aminek hála már most egyre több 35 éven felüli használja. Ma pedig újabb fejlesztést vezettek be, ami megváltoztatja a kommunikációt az applikációban.

Snapchat Memories

Az alkalmazás ma vezette be Memories nevű szolgáltatását, mely lehetővé teszi, hogy a felhasználók elmentsék fotóikat és videókat, hogy azokat szerkesztve elmentsék kollázsként. A kollázsok később újra posztolhatóak lesznek és el is lehet őket menteni a My Eyes Only elnevezésű, egyéni jelszóval védett csatornán.

A feature a kamerán keresztül lesz megnyitható. És különböző snapekre és storyka is rákereshetnek különböző kereső kifejezésekkel. A Memories alkalmazás működéséről a Snapchat felhasználói üzenetben kapnak majd tájékoztatást a következő hónapokban.

A fejlesztéssel leginkább az X-generáció és az azt követő korosztályoknak kedvezhetnek, akik az olyan platformokon, mint a Facebook, Pinterest, Tumblr vagy Instagram már megszokhatták, hogy eltudják menteni képeiket és egyéb multimédiás tartalmaikat.

A fejlesztés bejelentéséhez a Snapchat videóval is készült:

Forrás: Adweek