Óriási botrány van a techvilágban! Annyira komoly, hogy a hírt nem valami pletykaoldal dobta be, hanem a neves gazdasági lap, a Wall Street Journal.

Na most az történt állítólag, hogy Elon Musk összejött egy buliban Sergey Brin feleségével, Nicole Shanahannel. Ez egy dolog, nagyjából titokban is lehetett volna ezt tartani, vagy csak pletykáltak volna róla, de Musk tett róla, hogy ne így legyen. Ugyanis egy másik buliban, térdre ereszkedve, nyilvánosan kért bocsánatot Brintől, akihez amúgy régi barátság fűzi. Brin úgy tett, mint aki elfogadja, de állítólag azóta sincsenek jóban, pedig azt pletykálják, hogy a megcsaláskor éppen nem is igazán élt együtt a Google alapítója a feleségével.

Most meg válnak, azt mondják az ügy miatt, és ironikus módon ebben is Brin húzhatja a rövidebbet, mert Shanahan egymilliárd dollárt követel. Még úgy is, bevallottan aláírt egy házassági szerződést a hét évvel ezelőtti esküvőkor, és nem járna neki ennyi. Most azt állítja, „kényszer alatt cselekedett, mert terhes volt”.

Még érdekesebbé teszi a dolgot, hogy Musknak ekkor született meg a második gyermeke az énekes Grimes-tól (vagyis egész pontosan egy béranyától), és a slusszpoén, hogy Shivon Zilistől, a Neuralink nevű cég egyik vezetőjétől is született ekkor egy ikerpárja.

Összesen amúgy már tíz gyereknél jár a Tesla vezére, aki ezt az egész fenti sztorit kamunak nevezte.

Forrás: 444