Új-Zéland nemzetközi légitársasága az Air New Zealand, egy olyan interaktív alkalmazást fejlesztett ki, amely lehetővé teszi az utazóközönség számára, hogy az ország lekeresettebb látványosságait kedvenc emojik segítségével fedezzék fel. Így működik az alkalmazás a gyakorlatban:

1., Írj egy kommentet a légitársaság Facebook vagy Twitter oldalán, amelyben innovatívan helyezd el a kedvenc emojidat. Ezt követően – 1 percen belül – kapni fogsz egy automatikus értesítést az Air New Zealandtól.

2., Az értesítésre kattintva megtekintheted a légitársaság válaszát, amelybe beillesztve megtalálod személyes #EmojiJourney linkedet is.

3., A linkre kattintva eljuthatsz a “személyes” oldaladra, ahol megtekintheted a neked ajánlott úticélokat. A térkép nagyítható és az egyes helyekre kattintva még több információt megtudhatsz a látványosságról.

4., Ha rákattintasz a “Create New Journey” gombra, akkor új keresést is készíthetsz vagy megnézheted a legpopulárisabb emojik listáját is az alkalmazáson.

“Az emberek, különösen a Z generáció tagjai szeretik használni a mindennapi életben az emojit. Az #EmojiJourney célja pedig az, hogy inspirálja az Új-Zélandra utazókat a közösségi médián keresztül” – érvel a légitársaság sajtóközleményében az innovatív alkalmazás mellett Jodi Williams, az Air New Zealand tartalommarketing szakembere.

Tudtad, hogy 157 új emoji közül is válogathatsz 2018-ban? Az alábbi képre kattintva megnézheted őket egy videóban!