Ha nagy Evernote felhasználó vagy és szeretnél egy jobb módszert találni az összegyűjtött üzleti névjegykártyák rendszerezésére, van egy jó hírünk számodra: az Evernote és a LinkedIn partnerséget kötött, hogy könnyebbé tegyék a névjegyek digitalizálását és archiválását, valamint megoldják azok kereshetőségét egy új, szkennelésre használható iOS alkalmazás formájában – írja a FastCompany.

3030203-slide-ios-cardscan-autofocus

Csak fotót kell készíteni a kártyáról, és ha össze vannak kötve a LinkedIn és Evernote fiókjaid, beemeli a személy munkakörét, cégét és egyéb információt a LinkedIn profiljából. Teljesen automatikus és az ötlet lényege, hogy afféle vizuális könyvjelzőkké varázsolja az üzleti névjegyeket, miközben a LinkedIn 300 milliós felhasználói bázisát veszi alapul. Később könnyen kereshetővé válnak és akár jegyzetek, releváns dokumentumok is csatolhatóak lesznek hozzájuk.

Az alkalmazás egyelőre csak iOS-en elérhető, az Android verzió nyáron érkezik. A használatához prémium Evernote fiókra van szükséged, ami nagyjából havi 5 dollárba kerül. Ha viszont már felhasználója vagy a LinkedIn „CardMunch” alkalmazásának, akkor egy évre ingyen kaphatod meg a szolgáltatást.

Az Evernote új üzleti névjegykártya-szkennelőjéről itt olvashatsz többet.

3030203-slide-ios-cardscan-contact-note

3030203-slide-ios-cardscan-review-mode