Hajlékony iPhone, első csókok – emlékeztek még ezekre a videókra?

Az év végéhez közeledve újabb összegző cikk jelent meg a CNN-en, a lap ezúttal az idén, a Youtube-ra felkerült videókat vette górcső alá, és összeszedte a legnépszerűbbeket.

A lengyel SA Wardega például annak ellenére, hogy szeptemberben töltötte fel ezt a videót, cikkünk írásakor már több mint 115 millió letöltést generált.

De a Nike tavaszi kisfilmje is hatalmasat szólt, amiben a cég olyan sztárokat tudott felvonultatni, mint Ronaldo, Rooney, vagy Iniesta. A részletekről itt írtunk.

Emlékeztek az “első csókos” videóra? Remek vírusmarketing volt, rengeteg lap lehozta valódiként. A videó lényege, hogy felvették, ahogy teljesen ismeretlenek között megtörténik az első csók. Nem sokkal utána persze kiderült, hogy a felvételen modellek játszották el a karaktereket, de a célt elérték, a fél világ napokig a videóról beszélt. A médiahack a Los Angeles-i Wren Studio nevű divatcég nevéhez fűződik.

A hajlékony iPhone 6 esete és az éneklő apáca

Komment- és mémcunamit generált az a videó, amin az látszódik, hogy a méregdrága iPhone 6-osok igen könnyen elhajlanak.

A jelenségről rengeteg felhasználó posztolt is, de a legnagyobb márkák is az Apple termékén trollkodtak.

A The Voice olasz verziójában egy apáca énekelt, fergetegesen. Amikor a zsűri tagjai megfordultak és meglátták, ki énekel ennyire elképesztően jól, hát, jól látható, hogy nem akartak hinni a szemüknek.

A legnépszerűbb videók közé befért még a Budweiser Super Bowl-ra készült cuki reklámja is. De a legjobban Katy Perry tarolt ezzel a számával.

(via)