Július első hetében is számos remek videó született, amelyeket a SimplyZesty gyűjtött össze. A legfrissebb kollekcióból jöjjenek most az idétlenkedő NBA világsztárok, tűzijáték lassított felvételben, egy indie banda különleges videója és néhány parkour mutatvány, amit csak annak ajánlunk megnézésre, aki nem fél a magasban.

Egy brit indie banda elkészítette a világ legjobb zenei videóját

A Moones nevű indie banda egy új dallal jelentkezett és ahelyett, hogy egy megszokott zenei videót forgattak volna, a YouTube látogatók közreműködését kérik. Nemcsak a nézetet irányíthatod, de azt is kiválaszthatod, mennyire legyen józan vagy részeg a banda előadás közben.

Éljen a Függetlenség napja lassított felvételben!

Amerika július 4-én a Függetlenség napját ünnepelte, ami egyben azt is jelentette, hogy előkerültek a tűzijátékok. Jeremiah Warren egy GoPro kamerával is megörökítette, hogyan indult a sajátja.

Hihetetlen Parkour videó, amitől megszédülhetsz egy kicsit

Ha félsz a magasságtól, talán ezt a videót hagyd ki. Akik viszont rendben vannak e téren, nagyszerű parkour jeleneteknek lehetnek tanúi különleges perspektívából.

NBA sztárok és a videó bombing

Az NBA játékosai szeretnek szórakozni, és ha észreveszik, hogy valamelyik csapattársuk TV interjút ad, garantált, hogy ők is benne akarnak lenni a képben.