Nem olyan régen történt, hogy megrengette a világot a korszak legnagyobb vitája: fehér alapon arany csíkosnak látja-e a ruhát vagy kéknek? A kérdés annyira megosztotta az egész világot, hogy napokig másról sem szóltak a hírek és a közösségi média. Mi lenne, ha azt mondanánk, hogy itt egy új alkalmazás, amivel eldönthetjük a legforróbb vitáinkat?

A Micgoat vita platformja a napokban debütál az App Store-ban, és arra tervezték, hogy állást foglaljon megosztó kérdésekben. Az applikáció politikai viták mintájára készült el, és arra hivatott, hogy vitatkozzon a kényes témákról. A Micgoat felhasználói többek között olyan kérdéseket tehetnek fel, hogy „Vajon lesz jövője a bitcoinnak?”, amire kapnak egy rövid videót válaszként, és 30 másodpercben reagálhatnak is rá.

Az alkalmazást Justin Zhen és Gregory Ugwi tervezte, akik már olyan közös projekteken is együtt dolgoztak, mint a Thinkum platform megalkotása. Ezzel az újdonsággal arra szeretnék ösztönözni a mindennapi közönséget, hogy legyenek nyitottak a vitára.

 

Íme néhány tipp a kreatívok létrehozásához:

Milyen kreatívokat hozzunk létre a közösségi médiában?

A Facebook aktuális fejlesztéséről itt írtunk:

A Facebook jelezni fogja a Page posztok gyakoriságát a keresőben

Forrás: TechCrunch