Imádod felfedezni a város legjobb szórakozóhelyeit alkalmazások segítségével, ráadásul Facebook-rajongó is vagy? Akkor neked találták ki a Facebook Localt, melynek frissített verziója tegnap óta érhető el az androidosok számára.

Korábbi bejegyzésünkben már írtunk a Facebook Local bejelentéséről, amivel a világ legnagyobb közösségi csatornája a közösségek közötti online kommunikációt szeretné még szorosabbá tenni. Az alkalmazás segítségével ugyanis naprakészen követheted, mi történik a környéken, de akár új városokat vagy városrészeket is felfedezhetsz a segítségével. A Facebook Localt itt töltheted le!

Erre képes a Facebook Local

  • Megtekintheted azokat a friss tevékenységeket, eseményeket és helyeket, amelyekkel az ismerőseid kapcsolatba léptek.
  • Frissítésre iratkozhatsz fel az általad érdekesnek talált eseményekkel és rendezvényekkel kapcsolatban.
  • Eseményeket fedezhetsz fel a közeledben, vagy bárhol, ahová utazást tervezel a jövőben, mindezt egy interaktív térképen, idő, hely és más szempontok szerint is szűrheted.
  • Javaslatokat kaphatsz az ismerőseid körében népszerű tevékenységekről, vagy az általad korábban meglátogatott események és rendezvények újdonságairól.
  • 60 városban böngészheted a helyi listákat, amelyből könnyedén összeállíthatod a nyári programot. Mindezt naptárban is rendszerezheted.

Forrás: Google Play