A Facebook oldalt kezelők újabb hasznos funkciót kaptak a beérkező üzenetek könnyebb kategorizálásához. A felhasználókhoz tartozó levelezések eddig is megjelölhetők voltak, mostantól azonban címkéket is lehet használni.

Az üzenetek nézetnél egy levelet megnyitva a jobb oldali oszlopban elérhető a Címkék szekció. Itt alapértelmezettként megtalálható a Fontos és Utánkövetés opciók, ezeket pedig kiegészíthetjük általunk megadott kategóriákkal.

facebook-oldal-uzenet-cimkek

A bal oldalsó hasábban a Szűrő menüpontot lenyitva megjelennek a használt címkék. A különböző színekkel tagolt elemekhez feltüntetésre került, hogy mennyi felhasználóhoz köthető levelezés érhető el alatta. Ha sok címkét hoztunk létre, akkor keresővel tudunk gyorsabban szűrni az összes találat között.

Nem tűnt el a korábbi Megjelölve opció sem, ennek beállítása továbbra is a Műveletekből kezdeményezhető, a leválogatás pedig a szűrő segítségével lehetséges. Az új funkció azoknak lehet hasznos, akik a Facebook oldalt egyfajta ügyfélszolgálatként is használják, azaz sok felhasználó ír levelet.