Van Facebook felhasználói fiókod? Mivel világszerte már több mint egymilliárdan rendelkeznek vele, élünk a gyanúperrel, hogy neked is van. Vagy ha esetleg nincs, akkor is kicsi az esély rá, hogy még sosem hallottál a közösségi média óriásról. A Facebook ugyanis része lett mindennapjainknak és kultúránknak, egyetlen nap sem múlik el anélkül, hogy használnánk. A Facebook története azonban nem mese habbal, annál sokkal szomorúbb körülmények összességéből tudott mára azzá válni, aminek most ismerjük. Történetét egy filmben, a Közösségi hálóban (The Social Network) dolgozták fel.
Azonban míg a film csak nagy vonalakban tárta elénk a kék óriás létrejöttének körülményeit, a MyLife egy ennél sokkal részletesebb infografikát készített a számunkra, ami nem csupán alátámasztja a moziból megismerhetett tényeket, de sokkal mélyebben ásott a múltba, s foglalta össze a tényeket az alábbi képen!
Görgessétek végig az infografikát a kezdetektől, ahol évekre bontva tudhatjátok meg, hogyan lett a „Ki a jobb csaj?” jellegű facesmash.com-ból thefacebook.com a Harvard tanulói számára, és hogyan hódította meg végül az egész világot a sokakon átgázoló média óriás!

Ultimate-History-of-Facebook-by-MyLife11