Egy vírális TikTok-bejegyzésben állítja egy korábbi Facebook-kódoló, hogy Mark Zuckerberg, a Facebookból lett Meta vezérigazgatója egyszer egy katana-karddal fenyegette meg a dolgozókat.

A videó készítője, Noah Kagan szerint Zuckerberg azért tette mindezt, mert „nem tetszett neki a kód és az a dolog, amit a weboldalra tettünk”.

Képünk illusztráció

Nem ez az első alkalom, hogy Kagan nyilvánosan megemlíti a katana-incidenst. Még mélyebb betekintést nyújtott az esetbe a könyvében könyvében, amelyet még 2014-ben adott ki.

„Nagyszerű motivációs megmozdulásai voltak” – olvasható a beszámolóban. „kedvesen azt mondta: „Ha nem csinálod meg hamarabb, arcon váglak”, vagy „felváglak ezzel a hatalmas karddal”, miközben egy, amit senki nem tudott, hogyan kerül oda.

Kagan, aki jelenleg az AppSumo nevű szervezet vezérigazgatója, további „furcsa” dolgokat sorolt ​​fel, amelyek a technológiai óriásnál történtek, beleértve azt a vádat, hogy az állandóan dühös alapító „még mindig vissza akarta kapni a pénzét”, miután elveszített egy pókerjátékot a PayPal társalapítójával szemben.

Meg kell jegyezni, hogy Kagan 2005-ben dolgozott a Facebooknak, amikor a közösségi média platform és annak alapítója még egészen fiatal volt, és ő is csak kilenc hónapig volt ott.

Forrás: HVG