Melyik a kedvenc 15 másodperced a Csillagok háborúja negyedik részéből? Ha nem tudsz azonnal válaszolni, nem gond – valaki gondosan feltöltötte a teljes 1977-es klasszikust az Instagram videó funkciója segítségével több száz részletben. Ami még jobb, írja a Gizmodo, hogy az illető visszafelé halad, fordított időrendben, így ha végez, fentről lefelé haladva nézhetjük meg az egészet. Milyen kedves, hogy így odafigyel – jegyzi meg a The Verge.

Z9cD0M1_large_verge_medium_landscape

Kevés film volt olyan kimerítő, mint a Star Wars, de klipek sorozataként nézve több száz felvételre és színészek közötti interakcióra tudsz fókuszálni, amelyeket korábban talán észre sem vettél – már amennyiben van türelmed végigkattintgatni az egészet. Látszik, hogy ez a valaki valódi kedvtelésből végzi a feltöltést, ugyanis minden jelenetet szándékosan úgy formáz meg, hogy illeszkedjen az Instagram négyzetes megjelenítéséhez.

Friss hír: Úgy tűnik, máris eltávolították a „filmet” az Instagramról. Nem meglepő, de azért kár érte, hiszen a feltöltő nyilvánvalóan sok időt fektetett bele.

starwars_tweet