Június 30. után nem fogsz tudni bejelentkezni a fiókodba a Google vagy a Facebook segítségével.

A Flickr képmegosztó szolgáltatás már az év elején pedzegette, hogy csökkenteni szeretné a Googletől vagy a Facebooktól való függőségét. A Yahoo úgy tűnik, nem viccelt, ugyanis most e-mailben tájékoztatta a felhasználóit, hogy júliustól senki nem tud majd bejelentkezni az alkalmazásba a Google- vagy Facebook azonosítójával.

flickr

A Flickr-felhasználóknak létre kell hozniuk a Yahoon egy fiókot, ha továbbra is akarják használni a szolgáltatást – írja a thenextweb.com.