Már olyat is meghívhatsz egy rendezvényre, akik nincs a Facebookon.

Írtunk már arról régebben, hogy az eseményeken vélhetőleg fejleszt a Facebook. Az egyik ilyen újítás az Adweek cikke szerint már életbe is lépett, mégpedig az, hogy olyanokat is meg tudunk hívni egy-egy facebookos eseményre, akik nem regisztráltak a közösségi oldalra. Ehhez pedig nem kell mást tennünk, csupán bepötyögni a meghívni kívánt ismerős e-mail címét.

esemeny-facebook-meghivas

Ezzel kapcsolatban korábban azt nyilatkozta a Facebook Events termékmenedzsere, Aditya Koolwal, hogy több olyan visszajelzés eljutott hozzá, miszerint sokaknak nem tetszik, vagy kényelmetlenséget okoz, hogy azokat nem lehet meghívni egy eseményre, akik nincsenek regisztrálva a közösségi oldalon. Tavalyi cikkünkben azt írtuk erről a funkcióról, hogy 2016-ig várni kell az élesítésére – és úgy tűnik, ez most tényleg el is jött. Igaz, tapasztalatunk szerint egyelőre még nem minden felhasználónál kapcsolták be a lehetőséget.

dreamstime_s_33983966

Sőt, az eseményre való meghívás egy plusz újítással is kiegészült: személyre szabott üzenetet is küldhetünk a Messengeren keresztül annak a valakinek, akinek a figyelmébe akarjuk ajánlani az érintett rendezvényt.

esemeny-facebook-meghivas-messenger