A Google bejelentette, hogy néhány frissítésel bővül a Google+, többek között egy új „Local reviews” füllel, ami a felhasználó fényképei, pluszolásai és YouTube videói mellett lesz látható és lehetővé teszi, hogy kiemelje kedvenc éttermeit.

Ezen kívül lesz egy keskenyebb és könnyebben szerkeszthető „About” fül, valamint számíthatunk a nagyobb borítóképekre is – hozta le a hírt a The Next Web, a Mashable és az Engadget is.

Az új „Local reviews” fülhöz, még ha könnyen elrejthető is lesz, úgy tűnik sok reményt fűz a Google és feltehetőleg arra fogja felhasználni az ajánlásokat, hogy növelje saját közösségi keresési eredményeit.

GooglePlusReviews-640x519

 

Az „About” fül, amint alább láthatjátok, letisztultabb és különböző színű fejlécekkel fog dolgozni. Ezen kívül olyan opciók válnak kártyaszerűen („cards”) szerkeszthetővé, mint a Tanulmányok, Munkahelyek, Linkek és Helyek.

about_tab

 

A nagyobb borítóképek kapcsán pedig azt is kiemelte a Google, hogy jobb képarányra számíthatnak a felhasználók, teljes kiterjesztésben ez egészen pontosan 2012 pixel x 1192 pixel lesz, 16:9 aránnyal. Így pedig akár több képet is használhatunk majd borítóképként.

profile-1

A Google fokozatosan vezeti be a változtatásokat, azt pedig egyelőre nem tudni, hogy ezek mikor érkeznek meg a mobil alkalmazásaira is.

Ti mit gondoltok a tervezett frissítésekről?