Sokat használod a Google naptárát Androidon? Ha igennel válaszoltál és a lelkes felhasználók egyike vagy, akkor valószínűleg sok más rajongóhoz hasonlóan te is azért rimánkodtál, hogy személyre szabhatóak legyenek az események és a naptár színei a telefonodról. Nos, a Google meghallotta a kérést és el is hozta a frissítést – írja az Übergizmo.

Mostantól, amennyiben a Google naptárad a legutóbbi verzióban fut az Androidodon, kiemelheted a legfontosabb találkozókat és születésnapokat vagy évfordulókat a naptárban egy egyszerű színváltással úgy, és amikor te szeretnéd.

calendar-colordatetime

Sőt, az események hozzáadása is egyszerűbbé és szórakoztatóbbá válik köszönhetően az újratervezett dátum és időpont kiválasztás funkciónak. Még az időzóna beállítási lehetőséget is újragondolták, amely révén egyszerűbb a régió megjelölése függetlenül attól, hogy éppen hol tartózkodsz.

A Google naptár Androidra elérhető legfrissebb verziója azokon az eszközökön elérhető, amelyeken Android 4.0.3. fut vagy ennél frissebb rendszer (Android 4.1-re vagy ennél újabb verzióra van szükséged viszont, hogy az események színét is beállíthasd).