Már sokféle iPhone tokot láthattunk eddig, az alapvetően funkcionálistól a legfrissebb újdonságokig. Amennyiben az utóbbit keresők piacán mozogsz, az Ag Ltd japán cég neked talált ki valamit. Jelenleg olyan limitált szériás iPhone tokokon dolgoznak, amelyek a fűvel borított pázsitodra hasonlítanak – írja az Übergizmo.

Valószínűleg nem ez az első „füves” iPhone tok, amellyel találkozol, de ebben a mostaniban van egy csavar. Az Ag Ltd ugyanis azt tervezi, hogy minden egyes tokkal lemodellezi a világ valamelyik híres parkját, megpróbálva újraalkotni az ott található fű szerkezetét, mindezt elektrosztatikus „flocking” eljárás használatával, vagy más néven flokkolással.

shibaful-lush-law-iphone-case-by-ag-ltd

A képen látható modell a Yoyogi Park mintájára készült el, amely egy történelmi emlékhely Tokióban. Várhatóan a hónap végén kezdik el árusítani, mindössze 100 darabot, amelyek ára 41 dollár körül lesz. A jövőben olyan parkok másolását tervezi a cég, mint a Central Park New Yorkban vagy a Hyde Park Londonban. Abban ugyan nem vagyunk biztosak, hogyan tudja majd a cég világosan megkülönböztetni a parkokat, de ettől függetlenül kreatív az ötlet.