A Teehan+Lax, egy torontói dizájn cég, amely Ev Williams Medium publikációs platformjának elkészítésében is segédkezett; legutóbbi projektjében a Hyperlapse-szel korábban végzett közös munkára építve most egy új navigációs lehetőséget ad a Google Street View-hoz, amelyhez elég egy kézlegyintés is. A kísérlet ugyanazt a motort alkalmazza, mint a Hyperlapse és a Leap Motion irányító egység korai fejlesztői verziójának előnyeit használja ki, hogy a felhasználó egy egészen új módon tudja navigálni a Google Street View-t – írja a TechCrunch.

Kicsit úgy néz ki, mint amit annak idején elképzeltünk arról, hogyan fogjuk irányítani az internetet mostanra, amikor 1998-ban megkérdezték, milyen lesz a számítógépes világ 15 év múlva. Ez azonban sokkal intuitívabb és természetesebbnek hat, mint bármi, amit akkor elgondoltunk. A Leap Motion egy hihetetlenül akkurátus eszköznek tűnik, ami a kéz fel és le pozicionálásának kontrollálását illeti, és ügyesen felderíti a finom síkbeli változásokat is, amint a tesztelő megdönti a kezét jobbra-balra.

Kifinomult eszköz, amelyben nagy potenciál rejlik: csak képzeljük el, ahogyan virtuális autóútra indulunk az Atlanti úton Norvégiában vagy az Iroha-zaka úton Japánban. Így csak még jobban várjuk, hogy megérkezzen a termék!