Több fiókot is tudsz majd kezelni anélkül, hogy az alkalmazásból ki/be kelljen lépkedned.

Az átlagos felhasználók számára nem biztos, hogy szívdobogtató az alábbi értesülés, de cégtulajdonosoknak, content managereknek, a közösségi médiában dolgozóknak egészen biztosan jó hír az, hogy állítólag az Instagram már teszteli, hogy egyszeri belépéssel több fiókot is tudjunk kezelni – írja az Android Police.

Aki több Instagram-fiókot kezel, az tudja, hogy ez hatalmas előrelépés. Legalábbis az eddigi gyakorlathoz képest, ami tulajdonképpen annyi volt, hogyha nem a saját fiókunkból kellett posztolni, akkor ki kellett lépni, be kellett lépni – ami nem csupán macerás, hanem a hibafaktor is számottevő.

Ha minden jól megy, akkor viszont ez az egész lassan a múlté lehet, hiszen néhány szerencsés felhasználónál egy rövid ideig elérhető volt egy tesztfunkció, aminek köszönhetően már elég egyszer belépni az Instagramba, ezután pedig egy mozdulattal hozzá lehet adni egy újabb fiókot. Illetve ezek között váltogatni szintén már csak egy kattintás lesz.

instagram-add-account

Ha minden igaz, az újdonság az Instagram 7.12.0-ás verziójával érkezik meg.

Az Android Police úgy tapasztalta, hogy az új funkció még nem érkezett meg minden felhasználóhoz, de érdemes várni és figyelni a frissítéseket.