Új egyetemi startup versenysorozat indul március 22-én Hackathon-in-a-Box címmel. A részvevők találkozhatnak veterán startupperekkel, mentorokkal, együtt dolgozhatnak ötleteiken, belekóstolhatnak a startup világ mindennapjaiba.

Hackathon = Hack + Marathon. A speciális üzleti ötletverseny mottója, hogy a tehetségeket legegyszerűbb ott keresni, ahol tanulnak, a versenysorozatot így 4 vidéki és 2 budapesti egyetemen rendezik meg.

A legjobbak projektek eljuthatnak a londoni Founders Hive startup eseményére (a Google campusra).  A hat forduló legjobbja pedig akár Amerikában is bemutatkozhat a Kairos Society jóvoltából, illetve a márciusi győztes a legnagyobb hazai konferencián a Startup Underground döntőjében prezentálhat.

A Hackathon nem hagyományos startup verseny, az egyetemisták mellett bárki nevezhet, a jelentkezőknek nem kell tudniuk programozni, alkalmazást fejleszteni elég, ha az ötletük kiváló: versenyezni lehet találmányokkal, termék- és szolgáltatásötletekkel, mobil applikációkkal is.

Jelentkezni a Hackathon.hu oldalon lehet.

hacking-600x335