Már megírtuk korábban, hogy a 280 az új 140, de úgy tűnik, hogy a közösségi oldalon újabb update-ek várhatóak a közeljövőben.  A Twitter megerősítette, hogy egy könyvjelző funkció bevezetését tervezik a jövőben, amivel eltehetjük a számunkra érdekes tweeteket későbbre is. Ezzel az eszközzel létrehozhatunk egy listát azokkal az üzenetekkel, amikre később még reagálni szeretnénk, ezért átláthatóbban menedzselhetjük a felületet.

A közösségi platform alkalmazottai természetesen a Twitteren jelentették be az újítást, amit azzal indokoltak, hogy a felhasználók már régóta vágytak egy ilyen jellegű alkalmazásra. Eddig is rendelkezésre álltak különféle alternatív eszközök, ha vissza akartunk térni egy tweetre, például a szivecske is, de azt inkább a like jeleként értelmezték. Ezzel az újdonsággal azonban egyetlen kattintással megoldhatjuk az erre vonatkozó igényünket. A Twitter a fejlesztések során mérlegelte a felhasználók reális igényeit is, ezért folyamatosan megkérdezik a követőik véleményét.

A közösségi platform azt is megerősítette, hogy ez az új funkció nem csak egy kísérlet, hanem hamarosan valóban megjelenik majd mindenhol. További update-ekért kövessétek a Twitter alkalmazottját, Jesar Shah-t itt.

A Twitter nagy dobásáról itt számoltunk be:

Hamarosan megváltozik a tweet karakterszáma

A Facebook és a Twitter legújabb szolgáltatásairól itt adtunk hírt:

Újabb TV-s szolgáltatásokkal bővül a Facebook és a Twitter

 

Forrás: TechCrunch