A TikTok népszerűsége töretlen, egyre többen kapnak rá az ízére, és egyre többen gondolják úgy, hogy milyen jó lenne munka helyett egész nap ezzel foglalkozni. Nekik segít a Cashfloat elemzése, akik 44 országra – köztük Magyarországra – vetítve számolták ki, hogy egészen pontosan mennyi megtekintésre van szükség ahhoz, hogy az országra jellemző egy éves átlagkeresetet ki lehessen termelni. 

A magyar adatoknál évi 10,284 eurós éves átlagkeresettel számoltak, ami forintra átszámolva valamivel több mint 3,6 millió forint. Hogy ezt az összeget toktokozásból is elő lehessen teremteni, ahhoz 33,078,078 megtekintésre van szükség. Más országokban ennél jóval több nézők kell lekötni, ami azt jelenti, hogy magasabb az átlagkereset, ami egyfelől jó hír az emberek többségének, de nehezebb feladat a tiktokereknek. 

Az is kiderült, hogy 57,200 keresés szól havonta arról a világban, hogyan lehet pénzt keresni tiktokozásal, ehhez képest 33,600 arról, hogyan lehet követőket szerezni a TikTokon, ami azért lássuk be, az első kérdést is magában foglalja.

Forrás: Cashfloat