Ezután szerkesztheted a fotók alá írt szöveget.

Menet közben fotózol, filterezel, majd írsz valami frappánsat? Gyakori, hogy ilyenkor elgépeli a szöveget az ember, de már csak publikálás után veszi észre. Az Instagramban az a bosszantó, hogy utólag nem lehet ezen javítani – vagy legalábbis eddig így volt.

http://www.dreamstime.com/stock-photography-instagram-palm-springs-california-usa-june-smartphone-displaying-login-page-android-version-image31615952

Most viszont a képek alatt az „Edit” (Szerkesztés) opción belül erre is van lehetőség, egy érintéssel megváltoztathatjuk a fotóink alatti szöveget.

Egyébként más is változott az alkalmazásban, aminek azok fognak örülni, akik használják az „Explore” lehetőséget. Erre kattintva a frissítés után már két fül jelenik meg, a fotók és az emberek. A fotók alatt a megszoktott képek, videók ajánlóját látjuk, ez nem változott a megszokotthoz képest. Az embereknél pedig olyan személyeket ajánl nekünk az app, akik szerintük kellően érdekes tartalmat töltenek fel ahhoz, hogy érdemes legyen őket követni.