Jó néhány nagyszerű eszköz van arra, hogy tisztán tartsd a Gmail fiókodat, de ha mégis sok-sok új funkcióra vágysz, akkor neked találták ki az „mxHero Toolbox” szolgáltatását. Egyetlen csomagban megkaphatod a későbbi küldés, az önmegsemmisítő email, a csatolmány lekövetés, az üzenet megnyitásáról érkező értesítés funkcióit és még sok mást – írja a LifeHacker.com.

Az alábbi videó elég jól elmagyarázza, hogyan is működik az eszköz. Amint telepítetted és normál módon létrehoztál egy Gmail üzenetet, csak kattintanod kell az „mxHero” gombra, hogy megnyisd az eszköztárat. Innen érheted el az mxHero „applikációidat”, amelyeket engedélyezni akarsz az üzenetben.

Időzítheted az emailjedet, beállíthatod, hogy értesítést kapj, ha a címzett megnyitotta és elolvasta a csatolmányt, amelyet továbbítottál, vagy, hogy az elolvasását követő ötödik percben az üzenet megsemmisítse önmagát. Akár használhatod a „privát küldést” is, amellyel csoportos emailt küldhetsz, de a „To:” sorban csak a címzett neve fog megjelenni (ami megöli a vágyat arra is, hogy a „Válasz mindenkinek” opciót válassza valaki).

Még többet olvashatsz az egyéni eszköztárakról az mxHero útmutatójában. Az „mxHero Toolbox” elérhető a Chrome Webáruházból is, méghozzá ingyenesen az egyéni felhasználók számára (valamint a saját domained alatt még további három személynek).