Egyedülálló nőknek küldtek e-mailt, amiben gratuláltak a leendő házasságkötésükhöz, valamint tippeket ajánlanak az esküvő szervezéséhez.

Több nő is használja arra a Pinterestet, hogy megtervezze, vagy ihletet merítsen álmai esküvőjéhez, esetleg megossza azokat a képeket, amiket más házasságkötésekor látott. A Pinterest azonban elég hatalmas hibát követett most el, hiszen több nőnek is küldött e-mailt, amiben gratulált ahhoz, hogy férjhez mennek – a címzettek egy jelentős része azonban még jegyben sem jár. Az oldalra emiatt – jogosan – többen is kiakadtak, íme néhány tweet, amiben a nemtetszésüknek adnak hangot:

Az első felhasználó azt írja, a bátyja esküvőjétől töltött fel tartalmat, a második hölgy pedig arra panaszkodik, hogy az álomesküvőjét tervezgetik, annak ellenére, hogy még nem menyasszony. Mindkettőjük kapott a gratulációs e-mailből.

Barry Schnitt, a Pinterest kommunikációs vezetője azt nyilatkozta, hogy borzasztóan sajnálják a félreértéseket, és valóban hibáztak, amikor a sok esküvővel kapcsolatos tartalmat azzal azonosították, hogy az illető férjhez is megy.