A Tinder hivatalosan is elindította legexkluzívabb előfizetését, a Tinder Selectet. Ez havi 500 dollárba (vagy évi 6000 dollárba, azaz bő kétmillió forintba) kerül a szerelmet keresőknek, és olyan egyedi funkciókhoz ad hozzáférést, mint például az exkluzív keresés.

A Tinder Selectet a vállalat által „rendkívül aktívnak” tartott felhasználók kevesebb mint egy százalékának ajánlották fel. A Tinder a Bloombergnek elmondta, hogy folyamatosan megnyitja az utat mindenkinek, de azt nem mondták meg, hogy pontosan mikor. 

A Match Group olyan exkluzív társkereső alkalmazásokba szállt be, mint a „The League”, amelyet 2022-ben vásárolt meg, így nem túl meglepő, hogy zászlóshajója is megjelenik ezen a téren. De ha nem hajlandó ilyen elkötelezettségre, választhat más Tinder-előfizetéseket is – Plusz, Gold és Platinum, amelyek havi tagsága 20, 30 és 40 dollártól kezdődik. Az egyes szintek különböző exkluzív funkciókat kínálnak (például a Platinum tagok üzenetet küldhetnek, mielőtt még találkoznának a kiszemelttel.)

Forrás: Engadget