A Twitch egyik nem új, de nem is túl régi szenzációja Amouranth, aki csak jacuzzi streamernek hívja magát, de a lényeg az, hogy rengetegen nézik, ahogyan a lakásban egy medencében ücsörög. Az alapvetően játékstreamelésre szakosodott közösségi oldalon eléggé megosztó a jelenség, amit már több, jellemzően fiatal lány kezdett el követni. 

Most a Twitch  is foglalkozni kezdett az üggyel, és Amouranth szerint azért támadják, mert nem elég hirdetőbarátok a videói. A Twitchre 13 éves kor felett lehet regisztrálni, és a medencés trend követői gyakran kiskorú lányok. Bár hagyományos értelemben nem tekinthető erotikus tartalomnak, hiszen igazából semmi más nem történik, mint egy strandon, mégis sokaknak az a problémájuk vele, hogy fiatalkorú lányok mutogatják magukat. A Twitch-en egyébként is rendszeresen előjön, hogy szexista a közösség, akik nagyon gyakran zaklatják a lányokat, azokat is, akik tetőtől talpig beöltözve játszanak. 

A Twitch blokkolta a hirdetéseket Amouranth oldalán, a lány azt nehezményezi, hogy ezt minden előzetes értesítés nélkül tették vele. Mindezt úgy, hogy valójában tényleg nem sérti a felhasználói szabályzatot a videóival. Bár a szexuálisan szuggesztív videókat tiltják, de ott a példákban az erotikus táncokról, sztriptízről vagy bizonyos testrészek fogdosásáról van szó, medencében ücsörgésről nem. A lány arról is beszámolt, hogy eddig a reklámbevételei havonta 30 ezer dollárt, vagyis 8,5 millió forintot tettek ki havonta. Ő lett az első felhasználó, akit ugyan nem tiltottak ki, de oda lettek a hirdetésekből származó bevételei. 

Forrás: BBC