Egyes TikTok-felhasználók hüvelyváladékukat kenik magukra parfümként, hogy fokozzák a szexuális vonzalmat.

A „vabbing”-nak nevezett trend a TikTokon azután vált felkapottá, hogy a Mandy Lee nevű felhasználó megosztott egy már törölt videót, amelyben támogatta a gyakorlatot. Több mint 1 millió megtekintése lett, és rajongók kommentjei érkeztek, akik randevúzásra és állásinterjúkra is javasolták a dolgot.

Nem ez az első alkalom, hogy a vabbing címlapra kerül. 2019 augusztusában a Refinery29 kiadta Shan Boodram szexológus „The Game of Desire” című könyvét, amelyben vabbozást ajánlott, és megosztotta személyes tapasztalatait, mondván, hogy 15 éve csinálja. Boodram később beszélt a technikáról az „A Little Late with Lilly Singh” című késő esti show-ban és a „Talking It Out with Mike & Bryan” podcastban .

Azóta olyan parfümök jelentek meg a piacon, amelyek azt ígérik, hogy fokozzák az ember feromonjait, amelyek egy adott fajra jellemző kémiai jelek. Viszont nincs tudományos bizonyíték arra vonatkozóan, hogy az ilyen feromonhatású illatok működnének az ember számára – mondta az Insidernek Tristram Wyatt evolúcióbiológus, aki különféle állatok illatát és feromonjait tanulmányozza.

Azt mondta, lehetséges, hogy a gyakorlatnak placebo hatása van. Mivel valaki időt szán arra, hogy hordja a hüvelynedvét, fejben meggyőzheti őket, hogy olyan módon viselkedjenek, amelyet a potenciális partnerek vonzónak találhatnak.

Viszont a jelenlegi tudásunk szerint egyáltalán nem történik semmi, ha valaki így akar ismerkedni. A tudomány szerint legalábbis.

Forrás: Insider