Közeledik az év vége, ami többek között azt is jelenti, hogy készülnek a különböző listák, illetve az emberek visszatekintenek az elmúlt évre és számot vetnek. Arról már írtunk, hogy a Facebook idén egy emlékkönyv formájában gyűjti össze a 2018-as nagy pillanatainkat, ugyanakkor az Instagramon még mindig nincs olyan funkció, ami készítene egy összeállítást a legnépszerűbb fotóinkból.

Szerencsére mások idén is gondoltak erre, így idén is mindenki elkészítheti a saját Best Nine bejegyzését, ami megmutatja, hogy az elmúlt 12 hónapban melyek voltak a legtöbb lájkot gyűjtő fotói, illetve összesen hány bejegyzés született, és erre összesen hány pozitív reakció érkezett.

Az alkalmazásboltok tele vannak hamis, az adatainkra pályázó alkalmazásokkal, ezeknek viszont nem szabad bedőlni, a saját montázsunk elkészítéséhez nem kell mást tenni, mint ellátogatni a 2018bestnine oldalra, ahol mindössze a megfelelő mezőbe be kell pötyögni az instagramos felhasználónevünket, majd a GET gomb lenyomása után a rendszer elvégzi nekünk a gyűjtést, és egy képre teszi a kilenc legnépszerűbb posztunkat.