Ahhoz, hogy versenyképes tartalmakat tudj kreálni, először is lépést kell tartanod a legfrissebb trendekkel. Ha valóban látványos és megjegyezhető contentet akarsz létrehozni, akkor ideje beépíteni a videókat a stratégiádba. A Facebook szerint is a mozgókép a jövő tartalma, és a közösségi platformok is egyre inkább ebbe az irányba mennek el. Mutatunk 7 tuti tippet, hogyan tökéletesítheted a video marketing használatát!

  1. A méret a lényeg

Bár a 300×250 elfogadott méret, viszont megduplázhatod vagy triplázhatod a CPM-et, ha a videólejátszód 480×32 vagy 640×480. Minél nagyobb a lejátszód teljesítményképessége, annál több márka hajlandó fektetni a forgalmadba.

  1. Gazdag média, gazdag hirdetők

A hirdetők kihasználják a gazdag média megoldásokat, mint például a prémium kiegészítőket és bannereket. Ez nem csak esztétikusabbá teszi a felületet, de igazán jó befektetés is a hirdetések szempontjából.

  1. Kapcsold be a hangot

A videós hirdetők számára a legújabb őrület a hang. Ha bekapcsoljuk a hangot a videóknál, sokkal nagyobb elérést tudunk produkálni, mintha lenémítanánk.

  1. Légy figyelemfelkeltő

Hozz létre olyan tartalmakat, amelyek érdekesek és informatívak lehetnek a fogyasztóidnak. Az értékes tartalomért vissza fognak járni. Win-win!

  1. Minden eszközre

Hozz létre olyan videós tartalmakat, amelyek hibátlanul futnak desktop és mobil verzión is.

  1. Légy látható

Napjaink prémium kategóriás hirdetői már olyan innovatív technológiákat is alkalmaznak, amivel meggyőződhetnek arról, hogy a videóikat nem csak lejátsszák, hanem valóban meg is nézik.

  1. Légy könnyű

Győződj meg róla, hogy a videód paraméretei megfelelők a felöltéshez. Nem kell túl hosszúnak lennie.

Még több marketing tippért kattints a linkre:

12 Facebook lifehack a hirdetőknek

A Kodak új alkalmazásáról itt olvashatsz:

A Kodak chatbotja megkeresi a legjobb fotóidat

Forrás: Social Media Today