Szeretnéd vizuálisan is kiemelkedővé tenni a tartalmaidat a Facebook Stories eszközein keresztül? A Facebook Camera Effects platformon keresztül a Frame Studio opcióval ez most lehetségessé válik az üzleti profilodon is.

Ezzel az eszközzel megtervezheted a saját személyre szabott kereteidet a márkád arculatához passzolva, így egy igazán egyedi megjelenést hozhatsz létre. Ez egy nagyon kreatív és játékos módja annak, hogy észrevehetővé tegyük a márkánk tartalmait.

Keretet rendkívül egyszerűen hozhatsz létre ezzel az alkalmazással: csak nyisd meg a Camera Effects platformot, és kattints a „Create a frame” gombra. Itt megjelenik majd a tervezői felület, amivel lépésről lépésre kreálhatsz különféle kereteket .png fájlok hozzáadásával.

Tartsd szem előtt az egyszerűséget, ne told túl az elemeket, és figyelj arra is, hogy illeszkedjen a brand üzenetéhez. A végeredményt a „Next” gombbal el is nevezheted, hogy visszakereshetővé váljon a követőid számára.

Ha már megalkottad a számodra megfelelő keretet, akkor meg is oszthatod az oldaladon, és írhatsz hozzá hirdetési szöveget is. Ezt megteheted közvetlenül az általad menedzselt Facebook-oldalon is, tehát újabb eszköz áll majd rendelkezésre egy valóban egyedi arculat létrehozásához.

Újabb érvek a Facebook Stories használata mellett az alábbi linken:

Ezért használd a Facebook Storiest az üzleti oldalaidon

A Facebook Stories elérhető az üzleti oldalakon is:

A Facebook Stories elérhető lesz az üzleti oldalakon is

Forrás: Social Media Today