Ha egy olyan Google+ kiegészítőt keresel, amely segít a posztok más hálózatokban való újbóli megosztásában, akkor a „Friends+Me” lehet az, ami kell neked. A megalkotója, Alois Bělaška most adta ki a legfrissebb verzióját, amelyben megtalálható a legtöbb, korábban a felhasználók által „követelt” funkció is. A Friends+Me mostantól lehetővé teszi, hogy a Google+ posztok más közösségi hálózatokban történő megosztását időzíthesd – írja a Business2Community.

repost-scheduling-enabled-1024x432

Meghatározhatod a napokat és időpontokat is, amikor azt akarod, hogy a Friends+Me ismét posztolja a sorba állított Google+ bejegyzéseket a többi közösségi médiumban. Ez segít majd frissen tartani a tartalmadat és megadja a lehetőséget, hogy megoszd máshol is a Google+ oldalán létrehozott üzenetet. Ami az adott időben történő közzétételt illeti, el tudod majd érni a célközönségedet akkor, amikor a legnagyobb a valószínűsége, hogy online vannak. Segíthet az elköteleződési faktor fejlesztésében, valamint olyan tevékenységek generálásában, mint a megosztás vagy lájkolás.

Hogyan működik a Friends+Me?

Lássuk a legalapvetőbb lépéseket:

  • Az újbóli megosztás időzítése alapértelmezetten nincs beállítva, de minden célfiók esetében, egyesével bekapcsolható.
  • Az időzóna beállítása segíteni fog a posztolási időpontok meghatározásában.
  • Kiválaszthatod a hét napjait és korlátlan számban adhatsz meg időpontokat az újbóli megosztáshoz.
  • Ha prémium fiókjaid vannak, létrehozhatsz egynél több posztolási menetrendet is, így a hét minden egyes napján több időpontot is meghatározhatsz.

Egy szintén hasznos megjegyzés, hogy az időzítési opció bekapcsolásával minden Google+ bejegyzés mentésre kerül a sorban és időzítésre kerül a következő előre meghatározott megosztási időpontra. A bekapcsolt időzítés letiltható posztonként: ehhez csak annyit kell tenned, hogy használod az #nq hashtaget a Google+ bejegyzésen belül.