A világ leggyorsabb utazóját, Mr. Miles-t kellett megelőzni.

A holland légitársaságtól megszoktuk, hogy remek kampányokkal hívja fel magára a figyelmet, gondoljunk például a cuki kiskutyára, aki az utasok elvesztett dolgait megtalálja, vagy pedig arra, amikor egy jól összehangolt pacsival lehetett repülőjegyet nyerni.

Mr. Miles régi “ismerős” már, tavaly például a Twitteren írt beírásaiból kellett rájönnie a szemfüles olvasónak, hogy hol is tartózkodik Mr. Miles, és így lehetett ingyen mérföldeket nyerni a KLM-mel.

Idén újra bevetette a férfit a légitársaság. A novemberi kampányban több mint 5 millió mérföldet lehetett nyerni. A kampány lényege, hogy a játékosoknak Mr. Miles előtt kellett “megérkezni” egy adott országba (virtuálisan), és ha sikerült, akkor 500 és 200 000 mérföldet sorsolt ki a KLM a versenyzők Között.

Ami nem is volt olyan egyszerű, hiszen Mr. Miles (a kisfilm szerint legalábbis) gyorsabb, mint a gondolat. Ahhoz, hogy “megérkezzünk” egy adott országba, az alábbi linket kellett átírni a böngészőben: http://www.beforemistermilesin.com; a .com-ot kicserélni annak az országának az azonosítójára, ahova tippünk szerint hamarabb megérkezünk, mint Mr. Miles.

Bár már nem lehet nyerni, a sorsolásnak vége, a játék továbbra is elérhető, bárki kipróbálhatja magát, ügyesebb-e Mr. Miles-nál.