A nemrég bemutatott Google Inboxra egyelőre csak meghívóval lehet regisztrálni, egy trükk segítségével azonban ezt meg lehet kerülni.

A Google új e-mail alkalmazását rengetegen szeretnék már kipróbálni, de akár úgy is mondhatnánk, hogy az újdonságot egyelőre elég fukar kezekkel méri a keresőóriás, hiszen csupán meghívóval lehet rá regisztrálni. A wonderhowto.com azonban most arról ír, hogy egy egyszerű trükkel ezt kikerülhetjük. Ehhez szükségünk van egy olyan ismerősre, aki már tudja használni a szolgáltatást, és persze bízik bennünk, hiszen a felhasználói fiókjának az adataira van szükségünk néhány perc erejéig.

Első lépésként töltsük le az appot Androidos vagy iOS-es készülékünkre. Ezután kérjük meg az ismerősünket, hogy a saját felhasználói fiókjával lépjen be a telefonunkra.

googleaccount

Ha ez megvan, nyissuk meg az Inboxot és lépjünk be az ismerősünk adataival. Az Inboxon belül a beállításokban a fiókok kezelése menüpontban az ismerősünk lépjen be.

googleinbox

Ha mindezzel megvagyunk, akkor állítsuk vissza a telefonunkon a saját felhasználói adatainkat.

googleremova

A wonderhowto.com ígérete szerint így már a saját levelezésünket tudjuk ráncba szedni az alkalmazáson belül. És nem kell várnod, hogy valakitől szerezz egy meghívót.