Gyakori panasz a Facebook oldalakkal kapcsolatban, hogy az oldal adminisztrátorok nem tudják megváltoztatni az oldalak nevét, ám most a webes és mobil applikációk fejlesztésével foglalkozó Locastic talált egy megoldást – írja az AllFacebook.

A Locastic egyik blog bejegyzésében Marko Maljkovic dizájner írja le annak folyamatát, hogyan próbálta megváltoztatni a cég Facebook oldalának elnevezését  „Locastic Studio” – ról „Locastic” – ra.

SuggestAnEdit

Leírja azt is, hogy a Locastic hasonló szituációban találta magát, mint más oldalak, amelyek képtelenek voltak megváltoztatni a nevüket több mint 200 lájk mellett, de még így sem megközelítve az igazán nagy márkák kedvelési mutatóját.

A Locastic sürgette a barátokat és alkalmazottakat, akik nem adminisztrátorai a Facebook oldaluknak, hogy kattintsanak a „Módosítási javaslat” (Suggest an edit) feliratra, amely után egy új ablak ugrik fel és ahol változtatásokat javasolhatnak az oldalnak, beleértve a nevét is. Két nap és nagyjából 15 ember kooperációját követően megjelent egy opció a közönség javaslatainál, hogy változtassák meg az oldal nevét.

Ti is próbálkoztatok már sikertelenül Facebook oldalak nevének megváltoztatásával?

 SuggestInformation