Az alábbi webes plug-inek letöltésével még élvezetesebb a Facebookot használni.

Bizonyos böngésző kiegészítőknek köszönhetően úgy használhatod az eszköztárból is használhatod a Facebookot, például olvashatod a hírfolyamot, vagy üzeneteket küldhetsz az ismerőseidnek. De akad olyan plug-in, aminek a segítségével a fényképekbe is bele tudsz nagyítani. A Mashable válogatása.

1. Social Fixer

Ezt a kiegészítőt a legtöbb, nagyobb böngészőből elérheted, kivéve az Internet Explorert. A Social Fixer szűri a hírfolyamot, elrejti azt a bejegyzést, amit már olvastál, vagy akár a betűméretet is növelheted a segítségével.

social-fixer

2. Photo Zoom

Ezt a kiegészítőt Google Chromeon találod meg, és azt tudja, amit a neve is ígér, vagyis ha a kurzort az adott fotóra ráviszed, akkor bele tudsz nagyítani a képbe. Igaz, több, hasonló kiegészítőt találni, de egyértelműen ez a legjobb a felhasználók visszajelzései alapján.

photo-zoom

3. Adblock Plus

Ha nem akarsz hirdetéseket látni a Facebookon, akkor ezt a kiegészítőt neked találták ki! De más, olyan weboldalakon is blokkolja a felugró ablakokat, ahol rögtön arra kérnek a pop-up ablakban, hogy lájkold az oldalt.

4. Facebook for Chrome

Számos hasznos funkciót tartalmaz ez a kiegészítő: csekkolhatod a hírfolyamodat, látod az értesítéseket, bejegyzéseket tehetsz közzé, illetve üzeneteket is küldhetsz. A felület rendkívül egyszerűen lett kialakítva, és a böngésződ eszköztárából simán eléred.

5. Photon

A Photon csak Chrome böngészőből érhető el. A kiegészítővel a facebookos fotókat letöltheted, megoszthatod, de ami a legjobb, szerkesztheted is azokat, mint az Instagramon.

6. Hootlet

Egyszerű és nagyszerű: kapsz egy olyan felületet, ahonnan a különböző közésségi média oldalaidat kezelheted. A kiegészítő segítségével egy helyről posztolhatsz a Facebookra, a Twitterre, vagy a Google Plusra is.