Aki azt gondolja, hogy ha bemásol egy mérőkódot a weboldalába és megszámolja a látogatókat, akkor mindent tud róluk, téved. Éppen ezért indul a HWSW és az ITFactory gyakorlatorientált képzéssorozata a modern web legnagyobb kihívásának számító webanalitika és mérés témában.

Az App! Webanalitika és mérés képzés összeszedte a piacon elérhető szakértők legjavát, felrajzolva a méréssel, elemzéssel kapcsolatos témakörök teljes palettáját. A tananyag kereteit Kis Ervin Egon, a Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért elnöke, e-kereskedelmi tanácsadó adja meg, de az előadók között lesz Bánóczy Zoltán (AALL), Vadász Illés (Google), Palocsay-Zubor Géza (Árukereső.hu) és Buri Zoltán (Gemius) is.

859c8dfd-4067-4091-a7d7-3f3105791315

Az október 1-jén induló képzés formája webinárium, vagyis az előadások élőben követhetőek, a felületen kérdések is feltehetőek – ettől függetlenül korlátozott számban tantermi helyekre is lehet jelentkezni. A tizenhárom alkalom közel 40 órás programjáról az ITFactory oldalán olvashatnak részletesen az érdeklődők, és ugyanitt regisztrálhatnak rá.