Az állandóan változó keresőoptimalizálás világának megértése néha lehetetlen feladatnak tűnik, különösen a Google állandó frissítései és a SEO (search engine optimization) szakértők bonyolult, technikai magyarázatai miatt. Szerencsére a ContentVerse.com most összeírt 10 tippet arról, hogyan hozz létre tartalmat, amely rangsorolható és megtalálható – írja a Business2Community.

Ezek közül az egyik legfontosabb tipp, hogy az embereknek írj, de a robotokra optimalizálj. Mindig elköteleződésre ösztönző és értékes tartalmat kell előállítanod a célközönséged számára. Ennyi az egész. Ha ebbe nem invesztálsz, minden más tevékenységed kárba fog veszni és még a közelében sem leszel azoknak az eredményeknek, amelyekre vágysz.

Tehát kezdésként fókuszálj olyan tartalomra, amelyet a közönséged kedvel és megoszt, majd ezután aggódj a kisebb, taktikusabb SEO tippek miatt. A valóság az, hogy szinte véget nem érő listát írhatnánk ezekről, de ha nincs minőségi tartalmad, amellyel foglalkozhatsz, a saját idődet is vesztegeted.

SEO-Copywriting-–-10-tips-for-writing-content-that-ranks-in-2013